Forkæl dig selv med en hudbehandling!

Nogen gange så må man gerne forkæle sig selv lidt – og hvilken bedre måde at gøre det på, end med en hudbehandling. Med en renere og strammere hud, så kan man øge sit velvære og selvfølelig sit udseende. Der er mange forskellige hudbehandlinger og valget afhænger lidt af ens behov. Men her nogle eksempler på effektive former for hudbehandling:

SilkPeel kan hjælpe med hudproblemer såsom akne. Det foregår ved at et diamanthoved eksfolierer det yderste lag hud og samtidig tilfører fugt. Sammen med eksfolieringen vil man også tilføre et udvalgt hudprodukt, så problemet bliver løst .

Dermtude er en rynkebehandling som giver en fastere hud og reetablere elasticiteten i huden. Ydermere, vil denne hudbehandling give finere porer og en synlig reduktion af rynker. Det sker ved at lave kontrollerede mikro-perforeringer, så huden kan starte en naturlig helingprocess. Det sker ved at der bliver produceret kollagen og elastin som reparerer mikro-perforeringerne.

Venus Freeze er en anden rynkebehandling, som skaber et naturligt ansigtsløft. Ved denne hudbehandling bruger man pulserende magnetiske felter og radiofrekvenser som opvarmer huden både inde- og udefra. Resultatet er opstrammet og forfinet hud.

Disse hudbehandlinger er bare nogen af de mange metoder, som skønhedsklinikker anvender. Eftersom der er flere måder at opnå samme resultat, så er det værd at undersøge hvilken en der virker bedst. Da det handler om ens udseende, så bør man kun få det bedste.

En af de skønhedsklinikker som tilbyder alle de beskrevet hudbehandlinger mm. er Clever Skincare som har klinik i Hørsholm. De sætter pris på kvalitet og deres hyggelige klinik danner ramme for behagelige omgivelser. Man kan læse mere om alle deres behandlinger på deres hjemmeside og man kan ligeledes booke en tid.