Fiskeolie og Omnimin har ændret min hverdag – trætheden er væk

Igennem en længere periode har jeg været plaget af konstant træthed, og jeg har i det hele taget været meget sløv og ugidelig – det var, indtil jeg begyndte at tage fiskeolie og omnimin dagligt.

Efter nogle måneder med konstant træthed, ugidelighed, dovenskab etc. besluttede jeg mig for at gå til lægen for at blive tjekket. Man ved jo aldrig, om man går rundt med en eller anden virus i kroppen, så det tænkte jeg umiddelbart var en god ide.

Jeg ringede og bestilte tid til lægen, men der var selvfølgelig nogle ugers ventetid. Som den optimist jeg nu engang er, tænkte jeg, at jeg måske endda ville nå at blive rask, inden jeg skulle til lægen, men det var langt fra sandheden. Da jeg endelig kom til lægen, viste svaret sig dog at være umådeligt simpelt; fiskeolie og omnimin vitaminpiller.

Jeg har hverken spist fiskeolie eller taget omnimin vitaminpiller før, så da lægen gav mig beskeden om, at jeg altså blot skulle spise noget fiskeolie og tage nogle omnimin piller, virkede det meget sandsynligt.

Efter mit besøg hos lægen tog jeg selvfølgelig direkte hen til min lokale helsekostbutik for at høre, om jeg kunne få fiskeolie og omnimin hos dem, og det kunne jeg heldigvis godt. Jeg fik en rigtig god vejledning i, hvordan jeg skulle tage dem, så jeg var helt tryg ved situationen.

Jeg fik at vide, at virkningen først ville kunne mærkes efter et par uger, og det passede meget godt, men nøj hvor skal jeg sige dig, at fiskeolien og omnimin pillerne har virket! Jeg er stort set aldrig træt mere, og jeg er altid frisk og klar til en ny dag, når jeg vågner om morgenen, hvilket ellers ikke ligner mig.

2 Comments

  1. Miriam siger:

    Jeg må ærligt indrømme, at jeg aldrig har set en sammenhæng i træthed og fiskeolie, men det kan da være, at man skulle give det en chance.

Comments are closed.