Få den rette ejendomsrådgivning af en byggesagkyndig

Med base i Virum i Storkøbenhavn finder man HJ Byg-Consult der udfører byggesagkyndig ejendomsrådgivning. Som et rådgivende konsulentfirma udføres ejendomsrådgivning i hele Storkøbenhavn, og med 45 års erfaring i branchen har Henning Jensen, stifter af HJ Byg-Consult, solid erfaring som byggesagkyndig. Der udføres ejendomsrådgivning for at minimere unødige misforståelser og kan i længden medføre besparelser ved håndværkerarbejde og boligkøb. Desuden bistås med byggesagkyndig viden i forhold til ombygnings- og renoveringsarbejde.

Henning Jensen har opnået solid praktisk erfaring i hele Nordsjælland med byggesagkyndig erhvervsrådgivning og i længden kan fremtidige bekymringer reduceres betydeligt. Der kan også tilbydes kontakt til bygge- og håndværkerfirmaer, hvor mange fristes til at tage det billigste tilbud, når der skal renoveres eller udbygges/bygges nyt. Den rette ejendomsrådgivning vil i nogle tilfælde anbefale, at man fravælger det billigste tilbud pga. uigennemskuelighed i kontrakter og aftale leverancer og arbejdsydelser i det pågældende tilbud.

Få hjælp af din byggesagkyndige til at gennem kontrakter

Det kan være svært for bygherre at forstå det givne tilbud og med byggesagkyndig ejendomsrådgivning kan HJ Byg-Consult hjælpe med at gennemse de tilsendte kontrakter og tilbud. På HJ Byg-Consults hjemmeside kan man se meget mere om hvilken ejendomsrådgivning der udføres, og hvordan Henning Jensen udfører arbejde som byggesagkyndig i Nordsjælland og København.