Jeg anede da ikke, hvad et mandolinjern var for noget før

Min kusine er lige blevet gift. Vi var til hendes bryllup og det var rigtig hyggeligt. Det kommende brudepar havde send en ønskeseddel med rundt med indbydelserne, og der stod blandt andet, at de ønskede sig et mandolinjern, så det besluttede jeg mig for, at jeg ville give dem.

Jeg anede godt nok ikke, hvad et mandolinjern var for noget, men jeg synes, det lød sjovt. Jeg var klar over, at det måtte være noget andet end instrumentet, da både min kusine og hendes mand er hamrende umusikalske, så jeg søgte på nettet og fandt ud af, det var til at skære tynde skiver af grøntsager og sådan noget, når man laver mad.

Jeg syntes, det så virkelig smart ud, og så gik jeg ned i isenkræmmeren og spurgte efter to af slagsen. De havde desværre udsolgt af mandolinjern, men ekspedienten var så venlig at anbefale mig en hjemmeside, som han selv havde brugt engang, som solgte en masse køkken- og kokkeudstyr online og havde stabil levering.

Så jeg bestilte to styks og fik dem leveret inden for få dage. Min kusine blev rigtig glad for min gave, og jeg var heldigvis den eneste, der havde fundet på at købe sådan et.