Lave priser på Epson lasertoner skal findes online

Jeg plejede altid at genopfylde mine Epson lasertoner i stedet for at købe nye. Jeg troede nemlig fejlagtigt at det kunne betale sig. Kigger man på tiden man selv bruger på at fylde op samt besværet ved selvsamme vil man hurtigt komme til samme konklusion som mig.

Jeg var også så dum at regne med priserne på Epson lasertoner i min lokale EDBbutik, og så er det pludselig ikke mærkeligt, at det lader til at kunne betale sig at fylde brugte lasertonere. Kigger man et sekund væk fra de lokale butikker og i stedet for fokuserer på internettets mange tilbud, så vil man lynhurtigt finde væsentlig lavere priser på Epson lasertoner – selv de danske e-butikker er overordentlig godt med i priskrigen. Jeg vidste dog godt, at der var mere attraktive priser på Epson lasertoner online, og for den sags skyld alle andre mærker indenfor lasertoner og blækpatroner. Jeg var dog ikke klar over, hvor stor forskellen reelt var. Har du ligesom mig altid købt dine lasertoner til rundt omkring i lokale butikker, så prøv for sjov skyld at sammenligne priserne med dem, som du finder her.

4 Comments

 1. Felix Knudsen siger:

  Ja, nu du nævner det, så varierer priserne meget, alt afhængigt af om man kigger online eller prøver lykken i en lokal butik.

 2. Ingelise Søndergaard siger:

  Godt jeg nåede at læse din artikel, før jeg købte et online starter-kit til genfyldning.

  – især når man tænker på at jeg har 10 tommelfingre.

 3. admin siger:

  Hej Ingerlise, og tak for din kommentar.

  Du er inden på noget med de 10 tommelfingre.
  Er man nemlig lidt klodset, kan det hurtigt blive en dyr affære at ty til genopfyldning. Spilder man noget blæk på sit tøj, er det nemlig ikke lige til at få fjernet igen.

 4. Jan Ole siger:

  Man får et værre hyr med konen, når man spilder på sine nye bukser. Det skal jeg være den første til at skrive under på.

Comments are closed.