En app til rejseafregning var besparende på bilagshåndtering

Det er efterhånden ved at være et godt stykke tid siden, jeg sidst har skrevet her på bloggen, men jeg har godt nok også haft travlt med arbejdet, siden jeg kom hjem fra ferie. Jeg er dog endelig ved at få styr på alle mine arbejdsopgaver igen, og jeg har netop downloadet en app til rejseafregning, så jeg kan spare tid på bilagshåndtering. Smart ikke?

Det kom sig af, at en kollega forleden dag fortalte mig, at han havde sparet rigtigt meget tid på sin bilagshåndtering efter at have downloadet en app til rejseafregning, og da jeg selv rejser rigtigt meget, tænkte jeg, at det var en helt oplagt app til mig, da jeg i så fald ville spare rigtigt meget tid på min bilagshåndtering. Derfor har jeg nu valgt at investere i app’en til rejseafregning, og jeg kan allerede nu se, at jeg har sparet tid på bilagshåndteringen, og det er virkelig positivt!

Derfor vil jeg bare lige lade tippet gå videre, så hvis der er nogle af jer, der bruger rigtigt meget tid på bilagshåndtering, eller som ofte tager på forretningsrejse, så kan jeg bestemt anbefale jer denne app til rejseafregning.

Den omtalte app til rejseafregning er udarbejdet af Acubiz, som efterhånden har rigtig mange års erfaring med forskellige former for bilagshåndtering og rejseafregning. De har forstand på det, de laver, og det er også derfor, at de har formået at skabe sådan en intelligent app til rejseafregning, som jeg omtaler her i artiklen.

bilagshåndtering

Hvis der er nogle af jer, der allerede kender til den omtalte app, så må I da også meget gerne lige give en anmeldelse. Hvad synes I om den?