Jeg dyrker selv mine urter

Jeg er begyndt at forsøge mig med at dyrke mine egne urter i haven. Jeg synes, det er fantastisk at følge med i, hvordan de vokser og udvikler sig, og har efterhånden sat mig rigtig godt ind i, hvad deres forskellige egenskaber er.

Man føler sig helt som en rigtig heks, når man sidder og læser om de forskellige urter, man er i gang med at dyrke i sin baghave, og jeg kan næsten ikke vente til at de er vokset op og jeg kan komme til at bruge dem i maden eller som mit eget personlige boost af sundhed.

Udover min nyerhvervede hobby, går jeg nemlig også meget op i madlavning, og jeg glæder mig meget til, jeg kan komme til at smide nogle af alle mine hjemmedyrkede planter i gryden.

Jeg kan kun opfordrer folk, der har egen have til at begynde at dyrke sine egne urter, da de trods alt smager bedst, når de er friske fra egen have, i forhold til de tørrede, man køber i forretningerne.