Dagens råd: Find din advokat gennem et advokatfirma

I dag kunne jeg godt tænke mig at høre, om der er nogle af jer, der har behov for advokathjælp? Sagen er nemlig den, at jeg langt om længe har fundet mig en rigtig god advokat, som jeg er fuldt ud tilfreds med, og ham fandt jeg gennem et advokatfirma.

Både som privatperson og erhvervsdrivende synes jeg ofte, at jeg står og skal bruge en advokat i et juridisk henseende, men jeg har hidtil haft rigtigt svært ved at finde en advokat, som jeg kunne bruge både i det private og i erhvervsøjemed, men så var jeg så heldig, at jeg fik anbefalet advokatfirmaet Ret&Råd fra en bekendt, som har haft lige så svært ved at finde en dygtig advokat som jeg.

Det viser sig så, at advokatfirmaet er en sammenslutning af advokater, der er placeret over hele landet, så det vil sige, at uanset hvor man befinder sig henne i Danmark, så er der næsten altid en lokal advokat lige i nærheden, hvis man benytter sig af det omtalte advokatfirma. Derudover har de advokater med forskellige specialer, hvilket er ideelt for sådan en som mig, der både kan have brug for en boligadvokat og en advokat med speciale i forskellige juridiske aspekter inden for erhvervslivet.

Da jeg så sidst skulle bruge en dygtig advokat, besluttede jeg mig for at kontakte det omtalte advokatfirma og se, om de kunne bruges. Jeg fik den mest hjælpsomme advokat på sagen, og vi fik i fællesskab styr på det juridiske, jeg skulle have hjælp til. Næste gang jeg står og skal bruge en dygtig advokat, så vil jeg helt sikkert benytte mig af Ret&Råd advokatfirma igen.