Christian Betting sparer virksomheder penge med solenergi

Christian Betting er en erfaren iværksætter, der nu er administrerende direktør i firmaet Lighthouse Energy DMCC, der arbejder med solenergi. Firmaet har belligenhed i Dubai, der bestemt har fundamentet for succes med solenergi grundet vejrforholdende.

Christian Betting mødte svære vilkår

At sælge vedvarende solenergi var bestemt ikke nogen let opgave at løfte, da Christian Betting kom til Dubai i 2009. Der var et kritisk syn på branchen – ikke grundet mistro til produktet, men fokus var bare på andre forretningsområder såsom olie og ejendomme.

De Forenede Arabiske Emirater er dog begyndt at se potentialet i solenergi – især efter priserne på olie er faldet. Det er også efter at data kom frem med, at De Forenede Arabiske Emirater har et af verdens største energiforbrug. Deres energiforbrug er på over det dobbelte energiforbrug pr. indbygger i forhold til i Danmark.

Der kan spares penge og ressourcer

Dette er blevet et større ønske i den arabiske verden, og da Christian Betting har været vedholdende og fasttroende, har hun nu fået en reel fod ind i en yderst spændende branche. Han har opbygget gode relationer til arabiske familier med store ressourcer og indflydelse i landet, der potentielt kan blive tonegivende for den kommende forretning med vedvarende solenergi i den arabiske verden.

Christian Bettings mål er at spare virksomhederne penge på deres el-forbrug gennem solenergi – på denne måde skåner virksomhederne også miljøet gennem denne grønne solenergi-løsning, Lighthouse Energy DMCC tilbyder dem. Dubai har i gennemsnit over 300 dage med fuld sol om året, så solenergi er en oplagt mulighed for forretningsdrivende i Dubai. Christian Betting og hans firma tilbyder deres kunder fuld garanti hver gang, at der laves en samarbejdsaftale. På denne måde skiller Christian Betting sig ud og skaber et godt indtryk af ham selv som en troværdig samarbejdspartner.

Fremtiden for Christian Betting og firmaet bliver spændende at følge. De har planer om ekspansion til det asiatiske marked, hvor efterspørgslen af solenergi stiger gevaldigt. Samtidigt rådgiver de også firmaer belligende i Amerika og Europa.

Du kan læse hele Christian Bettings historie på hans hjemmeside samt læse hans perspektiver til branchen på Kforum, Facebook, LinkedIn, Crunchbase og Twitter.