Den bedste pris på Canon blæk – det har jeg

Hvis jeg skal sige det selv, så er jeg faktisk lidt af en ørn til at finde gode tilbud eller finde muligheder for at få prisen ned på ting og sager, jeg synes, koster lidt for meget til, hvad jeg har lyst til at betale. Sidst har jeg for eksempel fundet en virkelig god pris på Canon blæk, blot ved at gøre mit køb over nettet.

Det hele startede med, at min kollega havde været ude og købe Canon blæk til firmaet, og hun havde fået 30% rabat på printerpatronerne på grund af den store mængde, vi skulle bruge. Jeg vidste dog, at jeg havde set blækpatronerne et andet sted til endnu billigere penge et sted på nettet.

Da jeg alligevel selv skulle bruge noget Canon blæk til min printer, undersøgte jeg lige, hvor billigt det egentlig kunne gøres. Jeg fandt i den forbindelse et sted på nettet, hvor jeg kunne få op i mod 70% rabat. Grunden til dette er, at de sælger nogle billige kopier af de originale printerpatroner, som altså er kompatible med disse.

Dermed betaler man ikke for selve mærket, men får dog alligevel den samme kvalitet, som hvis man købte de originale patroner fra Canon blæk, og derfor bliver det markant billigere end hvad man ellers kan komme til at betale for blæk. Jeg sagde det selvfølgelig på mit firma, og vi blev enige om, at vi fremover bare ville købe kopi blækpatronerne i stedet for og derved spare en masse penge.

Jeg synes, det er helt utroligt, at man kan spare så mange penge, bare fordi man vælge de lidt billigere kopier. Jeg vil helt klart anbefale, at man bare køber de kompatible blækpatroner, i stedet for at betale i dyre domme for det originale Canon blæk. Det er i hvert fald ikke sidste gang, jeg køber de billige blækpatroner over nettet.

 

One Comment

  1. Polle siger:

    Super godt indlæg, og et rigtig brugbart link. Jeg løber snart tør for blæk til min printer, så det var et rigtig godt råd.

Comments are closed.