Sol, sommer camouflage shorts og pilotbriller – Roskilde here I come!

Så er Roskilde festival lige om hjørnet, og så har de oven i købet lovet godt vejr. Det kan jo næsten ikke blive bedre, og dog. I forbindelse med forberedelserne til Roskilde festival har jeg jo været på indkøb. Jeg plejer gerne at købe tøj specielt til formålet, jo billigere jo bedre, for ofte overlever tøjet ikke videre brug. Men nu har jeg faktisk fundet et sted, hvor man kan få billig kvalitet. Ja, det lyder utroligt, men det passer. Jeg har bestilt 3 par høj kvalitets camouflage shorts og t-shirts til formålet, og så fandt jeg også lige et par seje pilotbriller ved samme lejlighed.

Jeg er dog ikke sikker på at mine nyerhvervede pilotbriller kommer med på festival, for jeg kunne egentlig godt tænkte mig at de holdt mere end en uge, men på den anden side, hvis det skulle gå op i hat og briller… Så var de jo også ganske billige, så jeg kan jo bare bestille et par til. Hvad mine camouflage shorts og t-shirts angår, så glæder jeg mig til at høre hvad de andre i lejren har at sige, for jeg plejer ikke at gå i camouflage.

Camouflage shorts, t-shirts, pilotbriller, godt vejr og festival… Ja, så bliver det vidst ikke bedre.