Er brystforstørrelse noget for dig

Hvis du overvejer at få lavet brystforstørrelse med implantater, er det at fortrække et privathospital, som udfører mange af disse ”operationer”, så du havner i erfarne hænder. Det er helt normalt at føle træng til brystforstørrelse, da det i Danmark er en af de mest populære kosmetiske operationer overhovedet. Hvis du er urolig for sikkerheden, er det godt at vide, at det i dag er mere sikkert end nogensinde og der meget sjældent forekommer komplikationer i forløbet.

Hvad er brystimplantater

Et brystimplantat er en protese, der bruges til at ændre størrelse, form eller omrids af et kvindeligt bryst. Udover den populære brystforstørrelse, er der altså også andre årsager til brystkirurgi som udligning af deformitet eller rekonstruktion for brystkræftpatienter.  Det mest populære brystimplantat er silikoneimplantatet, fordi silikone giver den bedste sikkerhed og derved minimere risici for komplikationer. Derudover er silikone det materiale, som giver det bedste kosmetiske resultat og den bedste bløde følelse af naturligt bryster. Mærket mentor producerer de mest gennemtestede implantater på markedet, ligeledes benyttes de af flere forskellige privathospitaler såsom Nygart, der udfører omkring 1.000 brystforstørrelser om året, samt har en tilfredshedsrate på mellem 95-98 %.

Stil krav til sikkerhed

Når du får lavet eksempelvis brystforstørrelse, er det vigtigt at stille krav til sikkerheden, så du er tryg i forløbet. Sikkerheden er i dag langt større end for blot 5-10 år siden, men det er godt at få indlagt implantater, som har livstidsgaranti. Førnævnte implantater fra mentor giver dertil et tilskud på 1000 euro til udskiftning, hvis de skulle lægge. Overvej et privathospital som udfører mange af disse brystforstørrelser, samt sørger for at du få den nødvendige vejledning, inden forløbet starter. Under forløbet er det også rart at have en kontaktperson, som du kan snakke med og kan vejlede dig.

Valg kapselforsikring

Selvom sikkerheden aldrig har været bedre, er det en god ide at vælge et privathospital, som tilbyder en kapselforsikring til brystforstørrelse. Komplikationer såsom kapselstramning er over årene falder betydeligt, og inden for de første 2 år der er risikoen størst.  Det ret nemt at kunne få hjælp, hvis der opstår problemer med brystimplantatet, så derfor så tilbyder mange hospitaler 2 eller 5 års forsikring ved brystforstørrelse.  På privathospitalet Nygart dækker de med kapselforsikring alle operationsudgifter, hvis der mod forventning skulle dannes kapsel omkring implantatet, efter du har fået brystforstørrelse.