Nu har jeg bestilt mange Brother blækpatroner til næste gang

Vi havde en rigtig hektisk weekend fordi min datter skulle have printet en opgave ud, og midt i det hele begynder printeren at løbe tør for blækpatroner. Det var selvfølgelig bestemt ikke en god ting, og vi kunne ikke nå ned og købe nogle Brother blækpatroner, da butikkerne havde lukket, så det var bestemt ikke populært, at vi havde glemt at købe nyt blæk til vores printer.

Hun var dog så heldig, at der er mulighed for at printe omme på skolen, så hun ikke behøver at skrive hele opgaven i hånden, som man gjorde for nogle år siden. Men jeg måtte love højt og helligt, at jeg ville købe nogle nye Brother blækpatroner til printeren med det samme, så det samme ikke skete til næste aflevering.

Jeg forstår udmærket, at min datter var irriteret over, der pludselig ikke var flere blækpatroner til printeren, og at hun nu var nødt til at stå tidligere op, så hun kunne nå at udskrive på skolen, inden timen begyndte. Hun kan godt lide at være i god tid, og det er yderst sjældent, hun er nødt til at have sin opgave klar i sidste øjeblik.

Jeg har nu fundet en hjemmeside, der sælger en masse blækpatroner i forskellige mærker, og naturligvis også Brother blækpatroner, så jeg skyndte mig at bestille en masse, så vi ikke løber tør for blæk foreløbigt.

One Comment

  1. Rikke Andersen siger:

    Hvor købte du dine brother blækpatroner henne? Jeg løb nemlig ind i samme problem som dig for nogle uger siden.

Comments are closed.