Billig webhosting til web shop med brugt børnetøj

Jeg har fået tre børn meget hurtigt efter hinanden. To af dem er godt nok tvillinger, og så har de en bror, som er et år ældre. Nu er de alle tre blevet for store til deres babytøj, og da vi ikke har nogen børn på vej i vores familie eller omgangskreds, har min mand og jeg snakket om, at vi ville finde en billig webhosting og lave en hjemmeside hvorfra vi kan sælge deres tøj online.

Det er tøj af ret god kvalitet, da det har jeg gået meget op i, at mine børn skal have tøj af god kvalitet, og så har jeg ikke tænkt så meget over prisen. Det vil sige, det godt kan betale sig at finde billig webhosting og oprette en hjemmeside, hvor vi kan sælge tøjet, frem for at give det til genbrug.

Min mand har haft erfaring med at sælge ting via nettet, så jeg stoler på, at han også kan finde billig webhosting til vores hjemmeside. Pengene, vi tjener på tøjet, bliver i øvrigt og selvfølgeligt, sat ind på børnenes opsparing.