Det bliver en god ferie med billeje i Sabiha Gokcen Lufthavn

På mandag flyver vi af sted til Tyrkiet. Nærmere bestemt skal vi besøge Istanbul, som længe har været et yndet rejsemål for os. Vi bestilte flybilletterne allerede for en måned siden, da vi fandt en uge, hvor vi begge to kunne få fri, og så tager vi børnene ud af skolen i de fem dage. Ferien starter altså mandag, hvor vi flyver til Tyrkiet, og vi har lejet billeje i Sabiha Gokcen lufthavn i Istanbul.

Vi har tidligere besøgt Tyrkiet, da vi var i Alanya for nogle få år tilbage. Det er jo en typisk turist- og badeby, så i år, da vi bestilte billeje fra Sabiha Gokcen lufthavn havde vi besluttet os for, at vi ville se en anden del af Tyrkiet denne gang.

Vi glæder os selvfølgelig meget til at vi ankommer til Istanbul, og har allerede planlagt det meste af det, vi skal se. Jeg tror, det er en god idé, at vi har booket billeje i Sabiha Gokcen lufthavn, så vi har en bil til rådighed, når vi skal rundt i området.

Hele ferien bliver meget skemalagt, men jeg håber, det vil give os bare en smule mere frihed, når vi har vores billeje fra Sabiha Lufthavn til rådighed gennem hele ugen, vi skal være dernede. Jeg er i hvert fald sikker på, vi får en god tur.