Jeg har bedt min kæreste bestille billeje i Rom i god tid

Jeg skal snart på ferie sammen med min kæreste. Denne gang har jeg i god tid bedt ham om at bestille billeje i Rom, inden vi tager af sted hjemmefra. Sidste år bad jeg ham om at bestille nogle få dage før afrejse, og det endte desværre med, at han glemte det. Heldigvis var vi så heldige, at vi var på ferie uden for sæsonen, så biludlejningsfirmaet havde en god bil, vi kunne leje alligevel.

Denne gang skal vi af sted midt i sæsonen, så derfor tror jeg det er vigtigt at vi bestiller billeje i Rom hjemmefra og i god tid. Nogle venner havde nemlig oplevet på en af deres ferier, at der ikke var nogle lejebiler tilbage, så de måtte køre rundt i taxa eller offentlig transport, hvilket efterhånden var blevet lidt dyrt.

Sidste år og forrige år var vi samme sted på ferie, som vi skal hen i år. Vi er efterhånden blevet rigtig glade for Italien og vi kan kun anbefale at man bestiller billeje i Rom, så man kan opleve byen og resten af landet fuldt ud.