Turen til Rom er udskudt – Nu skal vi finde billeje i Milano

Måske kan I huske, jeg skrev, at min kæreste og jeg skulle på ferie sammen til den italienske hovedstad. Desværre er der sket det, at hotellet, vi havde booket og som vi plejede at bo på er gået konkurs og derfor selvfølgelig er lukket. Min kæreste og jeg blev derfor enige om, at vi ville finde et andet sted i Italien, og så fandt vi et godt tilbud på hotel, fly og billeje i Milano, som vi har aftalt, vi tager til om nogle få uger.

Det bliver godt nok lidt senere, vi kommer ud at rejse, end vi havde planlagt,men det synes jeg ikke gør noget. Min mand fandt rejsen ved at søge på nettet, og vi synes især, det er rigtig smart, at det hele er inkluderet i prisen, så vi ikke skal tænke på at bestille billeje i Milano, når vi skal af sted til det lidt mere nordlige Italien, end vi ellers har været vant til de seneste par år.

Det er slet ikke fordi vi synes, det ville være besværligt at bestille billeje i Milano selv, og det er heller ikke fordi vi kommer til at spare noget som helst ved at købe denne pakkeløsning, men vi synes alligevel det er smart.