Ikke så svært igen at finde billeje fra Lanzarote Lufthavn

Jeg er lige kommet hjem fra en skøn ferie. Jeg tog af sted sammen med min bedste veninde for to uger siden, da vi begge trængte til god afslapning og var heldige at finde en billig afbudsrejse for to, så vi kunne komme af sted. Turen gik til det spanske, så vi bestilte billeje fra Lanzarote Lufthavn, hvor vi skulle flyve til.

Jeg må indrømme, det er første gang, jeg rejser uden min familie, så jeg var glad for, at jeg havde min veninde med, som havde prøvet at rejse alene før. Jeg havde aldrig fundet ud af, hvor jeg skulle hente vores billeje i Lanzarote Lufthavn, hvis jeg ikke havde haft hende med. Man kunne altså tydeligt mærke, at hun havde været i en lufthavn på egen hånd før, men det hele virkede nu også logisk nok, når hun forklarede mig tingene.

Som sagt havde vi bestil billeje i Lanzarote Lufthavn, og vi var fornuftige nok til at bestille hjemmefra, så bilen stod klar til os, da vi ankom. Jeg vil også sige, at prisen, vi fandt på den udlejningsbil, vi bestilte, var rigtig god, og så var bilen lille og økonomisk, så den passede bare perfekt til os to..

Vi havde en rigtig god tur sammen, og jeg håber ikke, det bliver den sidste ferie, vi tager på sammen. Lanzarote er en rigtig hyggelig ø, og vi synes bestemt ikke, det var sjovt at aflevere vores billeje i Lanzarote Lufthavn igen, da vi skulle flyve hjemad.