Arne Jacobsen Kopi møbler – Det er bare helt i orden kvalitet

Vi er efterhånden mange som flokken og de dyre designermøbler, kun for at erfare at de faktisk er alt for dyre til vores beskedne pengepunge. Arne Jacobsen mig her og der, nok se men ikke røre. Det er næsten ikke til at holde ud, men der findes en løsning på problemet.

Kopi møbler er nemlig kommet langt de sidste år, og kvaliteten på for eksempel Arne Jacobsen kopier lever i dag fuldt ud op til originalerne, omend priserne naturligvis stadig er lave. Det kan være lidt svært at tro og forstå, for hvordan kan de gøre det så meget billigere når varen i grunden er den samme?

Det er i virkeligheden ganske enkelt. Siden midten af 90’erne har der været en stadig stigende efterspørgsel på designermøbler, ikke mindst af Arne Jacobsen. Det giver stigende priser fordi at folk, ikke mindst amerikanere, er villige til at betale mere. Det kan man jo sådan set godt forstå, men det sætter ikke desto mindre os almindelige dødelige som ikke har råd, i en kedelig situation, for vi vil jo også godt eje designermøbler.

Således har også branchen af kopi møbler oplevet boomet på deres egen måde, og jo mere man sælger jo billigere kan man produceret sin vare.

One Comment

  1. Jasna Mikelsen siger:

    Jo den er god nok, jeg har selv oplevet det. Jeg er nemlig også stor fan af designer møbler, ikke mindst af Arne Jacobsen, og her har kopi møbler også reddet mig, om man så må sige.

Comments are closed.