Ny garderobe og army t-shirt gør det nemmere at score

Jeg har lige købt en fed army t-shirt til min far over internettet. Han aner slet ikke at han snart kommer til at eje sådan et, men det er nu heller ikke en gave. Min far og jeg har nemlig aftalt at jeg skal forny hans klædeskab. Vi synes begge godt at det vil klæde ham at være lidt mere hip klædt på. Han er godt nok 50 år, men sådan der det bare ikke ud. Det skal selvfølgelig udnyttes nu når det er muligt.

Vi har i hele 2 weekender været ude at købe nyt tøj til ham. Det har været meget skægt at tilbringe tid sammen med min far på denne måde. Som regel plejer vi at tage ud og spille dart eller lignende. Heldigvis er jeg en af de få fyrer som godt kan lide at shoppe, også når der ikke skal shoppes for mig. At shoppe for min far giver altså den samme tilfredsstillelse som at shoppe for mig selv. Da jeg for eksempel købte den der army t-shirt til ham i dag, ville jeg virkelig gerne have haft en med til mig selv. Men da jeg ingen penge har, var det tilfredsstillende nok at købe den til min far – med hans dankort selvfølgelig!

Når han modtager sin army t-shirt med posten, er det det sidste stykke klæde han får i denne omgang. Egentlig troede jeg at vi var færdige med at shoppe tøj til ham. Jeg faldt bare over denne her t-shirt og tænkte den passer perfekt til hans nye stil – så den måtte han bare eje!

Min far ser ekstrem sej ud nu og han har allerede fået scoret! Han havde svært ved at tiltrække de typer som han egentlig synes om i byen. Men efter hans makeover har han takket være han større selvtillid og nye tøjstil formået at score lige den type kvinde han godt kan lide.

Han havde faktisk noget tøj på i army stil, da han scorede i byen, så mon ikke han nye flirt også vil kunne lide han nye army t-shirt?